Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans Series

Essex skal køre Le Mans Series i 2008

Le Mans
Series 

15/11/07 

- i en Porsche RS Spyder
Som det kan læses af Team Essex' pressemeddelelse, så skal de køre i Le Mans Series næste år - og måske også Le Mans 24-timer.
 

Team Essex har købt en LMP2-Porsche som skal køres af John Nielsen og Casper Elgaard som faste kørere.

Som John Nielsen sagde for noget tid siden, så er det "et pålideligt og hurtigt chassis lavet af en fabrik der har en vis historik i sportscar verdenen."
Det må man sige at Porsche er!

Som det kan ses af resultaterne fra ALMS i år, så er det for alvor en vinderbil som Team Essex har fået fingre i - men den er også lidt et ukendt blad på Le Mans banen, da den ikke har kørt der nogensinde.

Det skal blive spændende at se hvordan Team Essex vil sikre sig en plads i næste års Le Mans - nu hvor 2007 sæsonen er ovre.
Der er stort set kun en klassesejr på Sebring i marts 2008 tilbage, hvilket er en ret stor mundfuld i det første løb for et nyt team med en helt ny bil.
Men lad os se....

Læs også:
Team Essex i Porsche RS Spyder i 2008

Jesper Thomsen

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • John Elgaard Nielsen
  • Team Essex
  •      ASETEK SIMSPORTS