Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

DTM til Danmark

DTM 
29/10/07 

DTMHvad koster det at få en oplevelse for livet? Tjah, hvis det skal være én af de gode, blev prisen i weekenden takseret til 4.000 kroner, for det var nemlig betalingen for en VIP-tur i Tom Kristensens Audi A4 DTM-racer på bilmessen i Herning.
 

Den tyske super-taxa stod ikke stille et sekund, så der blev kørt mange penge ind til Børnecancerfonden, og for chaufføren selv var oplevelsen lige så god.

"Jeg er glad for at kunne støtte et så godt projekt. Vi havde aldrig fået en DTM-racr til Danmark, hvis ikke det havde været for et fortrinligt samarbejde mellem Team Abt, Audi og ikke mindst Messecenter Herning med direktør Georg Sørensen i spidsen. Vi fik forenet kræfterne i det gode formåls navn, og forhåbentlig fik publikum også en fornemmelse af, hvad DTM står for," sagde Tom Kristensen efter endt gerning.

Og netop DTM's høje standard blev klart for mange efter at have set den næsten 500 hk-stærke racer hamre forbi alle de andre biler på den interimistiske bane på parkeringspladserne ude foran Herning Messecenter.

"Jeg er så imponeret over alle kørerne, og efter at have fået en tur i DTM-raceren må jeg erkende, julen faldt tidligt i år. Jeg har snakket med Tom Kristensen og nogle af de andre kørere for at høre, om vi fra messecentrets side kan gøre noget for at forbedre forholdene for kørere og publikum, og deres ønsker vil vi nu gøre alt for at opfylde. Det er mit håb, at Biler for Alle i 2009 kan præsentere en endnu bedre bane til Kør Med de Kendte og lignende arrangementer," siger Georg Sørensen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •