Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Set-uppet passede alligevel ikke

DTC Cup 
19/10/07 

Jens Møller & co. havde alligevel ikke farten
Forberedelserne virkede til at være gode forud for årets sidste afdeling af DTC. Med en testdag på FDM Jyllandsringen to dage inden finalen syntes Jens Møller og Hartmann Honda Racing at være godt forberedte til løbet.
 

”Det set-up, vi havde testet os frem til om torsdagen, duede bare ikke om lørdagen, og det forstår vi ikke,” forklarer Jens Møller. ” Vi blev nødt til at lave set-uppet fuldstændigt om lørdag aften, og det var et sats. I Last Chance virkede det, men jeg manglede seks sekunder i at kunne have fået en omgang mere, så jeg enten kunne have vundet eller være blevet toer i Last Chance.”

”Jeg kørte nogle hurtige tider i første og tredje heat, men det nytter ikke noget, når jeg skulle have brugt tiderne i tidtagningen og Super Pole. Men vi er dog kommet tættere på, og jeg var fire tiendedele fra den hurtigste tid i første heat, og jeg har aldrig været så tæt på.”

Resultaterne i de tre heats på FDM Jyllandsringen var næsten ikke værd at skrive hjem om. Det blev til en 21. plads og to 19. pladser.

”Jeg var uheldig at blive vippet rundt i første heat. I det andet fik jeg slået højre forhjul to centimeter skævt, og i det tredje heat pressede jeg nok for hårdt på overfor Philip Andersen, så vi stødte sammen,” siger Jens Møller. ”Nu gør vi klar til at køre EM-løbet på Adria, så vi forhåbentlig få en ordentlig sæsonafslutning, for denne her var ikke for god.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 14/10/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •