Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ferrari Challenge

Racing9000 på Padborg Park

Ferrari Challenge (DK) 
18/10/07 

Racing9000 deltog i forrige weekend i årets sidste løb af denne sæson af Ferrari Scandidnavian Challange, som blev afholdt på Padborg Park.
 

Det var et farverigt race der lagde op til de to sidste afdelinger på henholdsvis 20 og 40 min, hvoraf heat 2, havde indlagt obligatorisk pitstop. Der var 430, 360 og 355 der deltog i racet og Racing9000 stillede op med deres 360 kørt af Michael Morell, John Christensen, Jørgen Bønsdorff og Knud E Sørensen.


(Foto: TLPphoto.dk)

I første heat lavede Knud E Sørensen en fremragende start og kom hurtig op i feltet, hvor de nåede hastigheder på 210 kmt, hvilket sikrede Knud en 3 plads i første Heat.

I andet heat var det John Christensen der lagde godt fra start sammen med Jørgens Bønsdorff. De valgte begge to at tage deres pitstop da der blev indsat safety car på banen, hvilket betød at de havde nemmere ved at holde deres placeringer i feltet. John Christensen fastholdte således sin andenplads i det 40 min lange løb, mens Jørgen Bønsdorff med ærgrelse mistede sin 3 plads i sidste omgang til Janel Nurminen. Det var en skuffet Michael Morell var nødt til at stoppe midt i løbet da han fik problemer med bilen, med et ødelagt baghjulsleje.


(Foto: Racing9000)

Sæsonen er slut for 2007, men det er et tilfreds hold hos Racing9000 der takker af for denne sæson og ser frem til år 2008.

Racing9000
Bonnie Adolphsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 07/10/07 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her