Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Hvor fanden blev de af?

DM Rally 
02/10/07 

Så kom tiden til 4. afdeling af DM i Odder
Vi har denne gang valgt ikke at skrive så meget om selve prøverne, men at skrive en lidt mere dækkende artikel om afkørslen og det efterfølgende forløb.
 

Vore tider fra løbet blev:
Tiden fra SS1 blev: 07:57.795
Tiden fra SS2 blev: 05:50.100
Tiden fra SS3 blev: 07:25.918
Tiden fra SS4 blev: 05:22.447
Tiden fra SS5 blev: 08:10.945
Tiden fra SS6 blev: Udgået

Vi lagde forsigtigt ud fra start, som det også fremgår af vores tider på SS1 og SS2, men så i SS3 og i SS4 kom der så mere fart over feltet, hvilket også betød at vi fik reduceret vore tid med ca. et minut. Så det vare bare perfekt. I SS5 begynder det at regne kraftigt, dette kan ses på vores tid fra prøven. I SS6 går det så galt…

Henning og Micael kommer kørende ud af skoven i rimelig hastighed, ca. 200 m fra prøvens afslutning, hvor der efterfølgende er et v2. Bilen svigter grundet det glatte føre. Dette resulterer i at bilen skrider ud over en skrænt og lander nogle meter nede, ved et drivhus.
Henning og Micael bliver lige siddende i bilen et par minutter for at sunde sig og venter på hjælp fra de officials, der stod kort væk fra afkørslesstedet, men ikke én officials kommer ned og hjælper dem.
Deres døre kan de ikke komme ud af, så de måtte kravle ud af vinduerne, på dette tidspunkt er der stadig ikke kommet nogen officials!
Bagefter går de forslået tilbage til servicepladsen, hvor de undervejs ikke møder én eneste official.
Begynder I at kunne se, hvor vi gerne vil hen?
Det er først da de kommer tilbage til servicepladsen, de møder de første mennesker, der har tilknytning til arrangementet, og det er Jens S. Jensen og Tom fra teknisk kontrol.
Her får Micael og Henning hjælp for første gang siden afkørslen. Tom og Jens S. Jensen får ringet til en læge, der kan se på den ret forslåede Henning.
Da lægen har tilset Henning, fortæller han, at han har mistanke om en brækket nakke, derfor bliver der straks tilkaldt en ambulance. Henning bliver i al hast kørt til Kommunehospitalet i Aarhus, hvor han bliver mødt af hospitalets traumateam.
Efter en grundig undersøgelse og scanning, bliver det heldigvis afkræftet af Henning skulle have brækket nakken. Men Henning bliver indlagt for hjernerystelse. Micael er heldigvis sluppet rimeligt, da han efter afkørslen ”kun” har ondt i armen.

Vi forstår ikke helt situationen fra de officials, der bare stod og stod. Vi slap heldigvis rimeligt fra afkørslen, men det kunne have været gået værre til. Vi kunne have slået os mere, det skete heldigvis ikke, men det kunne have været sket.

Henning og Micael udtaler efterfølgende at:
”Det er under al kritik, at der ikke kom nogen officials efter afkørslen.”

Og så spørger vi bare:
”Hvor fanden blev de af?”

Men forløbet stopper ikke her. Den skade som bilen blev påført ved afkørslen, var jo ikke slem. Der var ”bare” et par skrammer hist og her, ja og et par ødelagte fælge, heldigvis!
MEN start nr. 67, Steen Christensen og Jørgen Nielsen var også uheldige. De kører af nøjagtigt samme sted og rammer vores bil, med det resultat, at de umiddelbart har totalt skadet den.

Midt i alt det sure, skal vi også lige nå at sige et stort tak til Søren fra Be-ni auto, for lån af bil til prologen.

Hvis I har kommentar/spørgsmål vedr. ovenstående artikel, er I velkomne til at skrive til Henning på mail: Henning@fabricius-motorsport.dk.

I kan se flere billeder, af det der er tilbage af bilen på fabricius-motorsport.dk.

Henning
Fabricius Motorsport


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: