Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Escobar racing uheldig ved DM

DM Rally 
02/10/07 

Escobar racing v/Lars Kragh var i weekenden uheldige ved Odder Avis Rally.
Odder Avis Rally var sammen med Århus Automobilsport værter ved 4. afdeling af DM, som skulle afvikles på 8 hastigheds prøver, på i alt 110 km.
 

Det 67 starterne felt, blev i løbet af dagen reduceret til kun 37 biler, der gennemførte i det meget lumske vejr, der bestod af både regnvejr, og nogen sol.
Prøverne var fine nok, men vejret drillede en del kører, der iblandt Lars Kragh og Jess Larsen fra Escobar Racing.


(Foto: Brian Juel)

Det blev hurtigt fyraften for mekanikerne hos Escobar racing, der måtte tage ud til prøve 1. og hjælpe Kragh/Larsen med at få deres Opel Corsa Super 1600 ud fra marken.

7 km. Inde på prøven lavede det rutineret makkerpar, en kørefejl, der betød at bilen landede 20 meter inden på en pløjemark, og dermed var Escobar racings rally overstået, da teamet heller ikke havde deres junior hold med, de var blevet hjemme for at få deres gearkasse i orden.

Teamchef Peter Ackermann:
Det var for alle vanskelige forhold i dag. Vi er rigtig ærgerlige over at måtte udgå så tidligt i rallyet, men sådan er motorløb også engang imellem.
Vi vidste at i år, ville blive et svært år.
Det skal være et lære år, og jeg tør godt at sige at det er 2007 så sandelig også blevet.

Som dagen er skredet frem, og med de afkørsler der senere har været, må vi jo nok sige at vi er lettet over, at vi trods alt, kan køre hjem med en hel bil.

Vi vil gerne ønske Morten Karl samt hele teamet bag ham, tillykke med deres sejr, og i særdeleshed med deres DM titel, der er fuld fortjent.
Det samme gælder for Henrik Jensen og Leif Heick og hele deres team, der også kæmpede sig til en flot og fortjent DM titel i Gr. N 2000

Vi forbereder os nu til Yokohama mesterskabet den 14. oktober, hvor vi stiller op i stærkeste opstilling, nemlig med begge biler.

Peter Ackermann


Læs mere om:
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 • Aarhus
 • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS