Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Årets første danske mestre i rally er fundet

DM Rally 
30/09/07 

Henrik Jensen og Leif Heick genvandt det danske mesterskab med Peugeot 206 RC
Selv om der stadig er et løb tilbage i DM-serien, så kan Henrik Jensen, Kalundborg, og Leif Heick, Hegnsvig, ikke indhentes i DIF-mesterskabet Standard2000.
De har kørt alle årets DM-afdelinger uden tab af points og står nu med maximum points. Ingen konkurrenter kan nå dem og guldet er i hus for sæsonen 2007. Alt er lykkedes fra første DM-løb i foråret til nu.
 

Trods alvorlig pres fra Anders Rasmussen/Thomas Christensen i Honda, har Henrik og Leif stolet på deres evner og bilen. Planlægningen har været i top før hvert løb og sikkerheden undervejs på årets mange hastighedsprøver har haft den nødvendige tolerance, så der ikke har været alvorlige tids tab (læs: Afkørsler) eller defekter på bilen. De har altså kørt både stærkt og sikkert og velforberedt.

Det er selvfølgelig to meget glade rallykørere, som kom i mål lørdag aften 29. september i Odder med en klassesejr på dagen og nr. 14. generelt i Rally Odder Avis, men specielt guldsmagen i munden var liflig.

Henrik Jensen Rallyteam
Troels Lund


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: