Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Johan Jokinen gør rent bord i Padborg Park

F1800 
24/09/07 

Siden sommerpausen i Formel Ford har ingen kunnet stoppe Johan Jokinen. Johan har nu vundet 5 ud af 6 løb, og blevet to’er den ene gang.
 

Nu fører han Formel Ford Junior Cup med 2 points, og er kun 7 points efter førstepladsen i DM i Formel Ford, hvor man fortsat har 40 points til deling til de sidste to afdelinger på Jyllandsringen om 3 uger.


Teamet fra Egebart Motorsport laver bølge neden for podiet, efter Johan har taget weekendens anden sejr – Johan kvitterer med en hilsen.
(Foto: JJRacing)

I weekendens Padborg Super Prix var Johan flyvende. I lørdagens tidtagning satte Johan den hurtigste tid, og startede dagens løb fra pole. Starten var ikke den bedste, og Johan mistede en placering, som han dog hurtigt tog tilbage igen. Derefter havde Johan løbet under kontrol, og han hentede en kneben, men sikker sejr hjem. Undervejs kørte Johan den hurtigste omgang i løbet, som gav den første startposition til søndagens løb. Da regnskabet efter dagens løb blev gjort op, havde Johans afstand til den samlede første plads i DM skrumpet ind fra 20 points til 12 og i Ford Junior Cup fra 6 til 2 points.

Om søndagen var linien lagt fra starten. Johan startede forrest, kørte fra med samme, og der var ikke ret meget tvivl om vinderen undervejs. Johan vandt suverænt, og satte sig nu på toppen af Ford Junior Cup med 2 points føring, og er kun 7 points efter i DM. Nu venter der en gyserafslutning om 3 uger i den sidste afdeling på Jyllandsringen, hvor alt kan ske.

Allerede i den kommende weekend kører Johan igen. Denne gang drejer det sig om Formel Renault 2.0 og Northern European Cup i Oschersleben i Tyskland. Efter sin flotte test for nylig på samme bane er målet for feltets yngste kører en topplacering i det hårde selskab.

JJRacing


Læs mere om:
 • Johan Jokinen
 • Egebart Racing
 • Padborg Park
 • 23/09/07 - Padborg Park - F1800
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her