Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen er klar til 13 og 14 afd.

International
Formula Master 

20/09/07 

- af International Formula Master mesterskabet
Her i weekenden drager International Formula Masters feltet over Kanalen, for at køre på den legendariske bane, Brands Hatch, 30 km fra London.
 

Her i weekenden drager IFM feltet over Atlanten, for at køre på den legendariske bane, 30 km fra London. Feltet er blevet udvidet med flere kørere blandt andre stiller Michael Meadows op, søn af Formel 1 sport direktør for Honda Ron Meadows, den 20 årige Britiske Meadows, vil sammen med Marcello Puglisi være de eneste som før har optrådt på Brands.

Men det er Belgiske Jérôme D. Ambrosio der har størst overvågenhed i weekenden, han har muligheden for at vinde mesterskabet, med en føring på 25 point.
Der er hele 6 kørere som stadig er i spil til en top placering i mesterskabet, og der i blandt Kasper Andersen som ligger på en 6 plads, 36 point efter førende Jérôme D. Ambrosio.
Der rester 40 point i puljen.


Kasper Andersen.
(Foto: IFM. Media)

Der ligger ligeledes et stort pres på Kasper efter de 2 test der er kørt siden løbet på Oschersleben , til begge test har Kasper været hurtigst, på trods af den store forskel på de 2 baner som har været brugt til test, først var det 2 dage på Lausitzring hvor Kasper og J.D. motorsport var total dominerende, senere på den hurtige Monza vidste Kasper igen format, ved at sætte hurtigste tid.
Det må konstateres at Kasper Andersen og J.D. Motorsport har ramt S 2000 raceren.

Men der er en anden kører, som også sætter et pres på Kasper´s tunge skuldre, og det er lillebror Kalle, som efter en fantastisk debut i KF3 junior klassen i go-kart, kørte et flot løb, til sidste afd. af Peugeot Super Kart, desværre måtte Kalle opgive at gennemføre løbet p.g.a. et ømt ribben, men inden skaden viste han super flotte takter.
Så Kasper er ikke sikker på tronen i Andersen dynastiet.

Formula Masters fra Brands Hatch kan selvfølgelig følges på Eurosport.
Lørdag kl. 13.00
Søndag på Eurosport 2 kl. 15.00

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • JD Motorsport
  • Brands Hatch
  • 23/09/07 - Brands Hatch - International Formula Master
  •