Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BF Goodrich Endurance Championship

Poulsen Motorsport's kørere på 'Nordsløjfen'

BFG Endurance
Championship 

16/09/07 

Denne weekend var udset til at skulle blive weekenden, hvor Kristian Poulsen skulle få sin debut på Nürburgrings berømte/berygtede Nordsløjfe, hvor han skulle deltage i BF Goodrich Endurance Series sammen med Nicki Thiim.
 

De sidste par løbsweekender i den hjemlige DTC serie, har det været Nicki Thiim der har været gæstekører i Poulsen Motorsport, men denne gang var det omvendt, her var det Kristian Poulsen der var gæstekører hos Nicki.
De to skulle dele en SEAT Leon Supercopa racer til 6-timers løbet på den lange og snoede banen i Eifelbjergene, men deres deltagelse blev desværre alt for kort.SEAT raceren efter afkørslen ved "Fuchrsroehre".
(Foto: Natascha Theisen)

Allerede under den første 90 minutters træning på banen, kørte Nicki Thiim af banen i udgangen af svingkombinationen "Fuchrsroehre", og beskadigede SEAT raceres så meget at videre deltagelse ikke var mulig.


Kristian Poulsen fik ikke sin 'Nordsløjfe-dåb' denne weekend!
(Foto: Natascha Theisen)

Særlig trist var det for Kristian Poulsen, der slet ikke nåede at komme på banen, og som derfor stadig har sin 'Nordsløjfe' debut til gode.

Kilde: Natascha Theisen


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Nicki Thiim
  • Poulsen Motorsport
  • Nürburgring
  •      D4 Enterprise Solutions