Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen hurtigst på Monza

International
Formula Master 

13/09/07 

Kasper Andersen igen klart hurtigst, da Formula Masterskørerne testede bilerne på Monza i Italien
Kasper Andersen bliver ved med at imponere. I dag var han igen feltets hurtigste da Formula Masters testede bilerne på Monza ved Milano, der sidste weekend var vært for Formel 1.
 

Kasper Andersen var fire tiendedele hurtigere end belgieren Jerome D´Ambrosio, der ligger nr. 1 i den samlede stilling. Han har dermed været hurtigste mand på sidste fire baner Formula Masters har besøgt, nemlig Anderstorp i Sverige, Oschersleben i Tyskland og ved træningerne på Lausitzring i Tyskland og Milano i Italien.


(Foto: KA Racing)

– Jeg følte mig godt tilpas på Monza i dag og skulle ikke presse mig selv eller bilen helt ud, for at sætte nogle gode omgangstider, siger Kasper Andersen fra Monza.

– Det kører virkelig for mig nu. Det er også resultatet af et meget intenst samarbejde med mine mekanikere, hvor vi har arbejdet virkelig hårdt for at ramme det rigtige setup på bilen, siger en tilfreds Kasper Andersen.

Næste gang Kasper Andersen skal i ilden bliver den 22. og 23. september på Brand Hatch i England, hvor 11. og 12. afdeling af Formula Masters afvikles. Kasper Andersen ligger i øjeblikket på en samlet sjetteplads, men med gode muligheder for at avancere til top tre.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • JD Motorsport
  • Monza
  • 23/09/07 - Brands Hatch - International Formula Master
  •