Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Anders i topform

Advan Cup 
11/09/07 
Yokohama

Grand Prix Danmark 2007 så lige fra starten af ud til at blive årets bedste løb for Peugeot køreren Anders Christensen, der fik en god start på weekenden i Advan Cup klassen.
 

I den fri træning fredag eftermiddag, kørte Anders Christensen sin Peugeot 307 EPO II racer ind på 3. pladsen, en stor forløsning efter alle de problemer der har været med bremserne ved de foregående løb.

Igen i lørdagens tidtagning var Anders med i den forreste del af feltet, hvor det blev til en 8. plads ud af de 35 startende kørere i klassen - havde han køre bare 1/10 sekund hurtigere, var han sluttet på 3. pladsen, så tæt er kampen i toppen af Advan Cup klassen!


(Foto: Motorsporten.dk)

Anders lagde hårdt fra start i lørdagens løb, men desværre skete der en større uheld i det første sving, som betød at der kom safety car på banen de efterfølgende mange omgange. Han mistede en del placeringer for at undgå uheldet, men han nåede at vinde 4 placeringer tilbage på den resterende del af første omgang, inden safety car'en kom på banen.
Da løbet blev givet frit igen, var der kun få omgange tilbage, så det blev et 'hedt' sprintløb, hvori Anders måtte afgive en placering på løbets sidste omgang, så han krydsede målstregen på 10. pladsen - 10 sekunder bag den vindende kører.

Efter at have vist at farten og stabiliteten nu var i både ham selv og Peugeot raceren, var det en optimistisk Anders Christensen der kørte ud til søndagen løb.
Men glæden blev kort, allerede på første omgang fik han problemer med gearskiftet, hvilket resulterede i at han tabte fart og blev kørt af banen da han ikke kunne komme af vejen for de bagved kommende kørere, en ellers god weekend var alt for tidligt overstået for hans vedkomne.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Weekenden startede rigtig godt, vi har fået løst vores bremse- problem, samt foretaget nogle justeringer på undervognen - og det har virket!" - udtaler Anders Christensen - "derfor er det møg ærgerligt at der skulle opstå problemer i det andet løb, men pludselig havde gearstangen ikke længere forbindelse med gearkassen, hvorefter jeg bare tabte farten i bilen, for til sidst at blive skubbet af banen, ærgerlig både for mig og ham der ramte mig. Det gik lidt hårdt udover den ene side af bilen, og der strøg også et motorophæng ved sammenstødet, så der er en del vi skal have lavet inden vi er klar igen."

Lang tid er der dog ikke til arbejdet, for allerede i weekenden den 22. og 23. september går det løs igen ved Padborg Super Prix på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs alt om Grand Prix Danmark 2007.
Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Jyllandsringen
 • 09/09/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her