Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen vandt Grand Prix Danmark

Danish
Touringcar
Challenge 

10/09/07 

Michel Nykjær overtog 1. pladsen fra John Nielsen
Jan Magnussen, England, kom tættere på de førende i tabellen i Danish Touringcar Championship, efter at han søndag eftermiddag vandt Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.
 

Køreren fra Den Blå Avis Fleggaard Racing vandt det første kvalifikationsheat og fik arbejdet sig tre pladser frem til en femteplads i det andet kvalifikationsheat, hvilket sikrede ham pole position til finalen. Og fra denne position var der ingen, som kunne true BMW-køreren, der vandt med halvandet sekunds forspring.

Michel Nykjær, Tappernøje, kørte et solidt Grand Prix Danmark, hvor han i samtlige tre løb kom i top tre, og da rivalen i mesterskabskampen, John Nielsen, England, samtidig var tydeligt handicappet af sin massive succesballast, har de to kørere nu skiftet på plads i toppen af tabellen. Før Grand Prix Danmark førte John Nielsen med otte points. Nu er det Michel Nykjær, der har en tilsvarende føring.

Grand Prix Danmark gav også Chevrolet mærkets første sejr i Danish Touringcar Championship, da Henrik Lundgaard vandt kvalifikationsheat 2, og i det hele taget var det nye mærke stærkt kørende, idet begge biler sluttede i top 5 i finalen.

Kasper Jensen, Aalborg, kunne notere sig for sin første sejr i DTC Cuppen, da han vandt privatcuppen i finalen foran Carsten Leveau, København, og Peter Ager, Esbjerg.

I den foreløbige stilling fører Michel Nykjær med 230 points foran John Nielsen og Jan Magnussen, der har henholdsvis 222 og 209 points. Casper Elgaard, Århus, er på fjerdepladsen med 188 points foran Michael Outzen, Ringe, og Henrik Lundgaard, Hedensted, der har henholdsvis 172 og 140 points.


Læs alt om Grand Prix Danmark 2007.
Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Michel Nykjær
 • Jyllandsringen
 • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her