Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Prins Joachim flyvende på FDM Jyllandsringen

Diverse 
09/09/07 

Hans Kongelige Højhed passager hos Kris Nissen i Volkswagen Dakar-racer
 

Hele den danske motorsportselite er i denne weekend samlet på FDM Jyllandsringen, hvor det årlige Grand Prix Danmark finder sted. Hovedbegivenheden bliver sjette afdeling af Danish Touringcar Championship, men programmet byder også på en lang række andre indslag som f.eks. historiske GT- og standardvogne og opvisning med en af bilerne fra årets Dakar Rally.


Kris Nissen (til venstre) og promotor Peter Elgaard byder HKH Prins Joachim velkommen til køreturen.
(Foto: Birger Vilén)

Den tidligere danske topkører Kris Nissen er i dag direktør for Volkswagen Motorsport, og til Grand Prix Danmark havde han medbragt en Volkswagen Race Touareg 2. HKH Prins Joachim var også på banen, hvor han deltager i en afdeling af Danmarksmesterskabet for historiske biler i sin Lotus Cortina.


HKH Prins Joachim spændes forsvarligt fast inden køreturen med Kris Nissen.
(Foto: Birger Vilén)

For en stund blev disse to grene af motorsportens verden forenet. Det skete, da HKH Prins Joachim satte sig i passagersædet hos Kris Nissen, der efterfølgende gav ham flere luftture over de bakker, som er skabt på inderkredsen af FDM Jyllandsringen.


Noget af stemningen fra Dakar Rally er genskabt på inderkredsen af FDM Jyllandsringen, hvor den hurtige Volkswagen Race Touareg 2 er flyvende.
(Foto: Birger Vilén)


Læs mere om Grand Prix Danmark - Jyllands-Ringen
Læs mere om:
  • HKH Prins Joachim
  • Jyllandsringen
  •