Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

JM Racing har testet forud for Grand Prixet

Danish
Touringcar
Challenge 

07/09/07 

I weekenden står årets største motorsportløb for døren. Det årlige Grand Prix på FDM Jyllandsringen, og her satser JM Racing naturligvis på at gøre en så god figur som muligt, da løbet traditionelt bliver overværet af tæt ved 20.000 tilskuere.
 

De kommer naturligvis alle for at se Danish Touringcar Championship, hvor JM Racing stiller med intet mindre end fem kørere, og her har flere af dem testet på banen forud for weekendens løb.

”Jeg testede hele onsdagen, og det gik rigtigt godt,” siger René Rasmussen (Frederikssund). ”Jeg kørte det bedste, jeg nogensinde har kørt, så det er positivt. Den fart, jeg havde på Padborg Park ved det sidste løb, har jeg fået med på Jyllandsringen, men hvad det ender op i, kan vi snakke om på søndag. Mit første mål er at ramme Super Polen, og kan jeg ramme den, så er vi nået langt.”

René Rasmussen har haft en svær sæson i sin BMW 320si E90, men onsdagens test pegede i den rigtige retning.

”Tiderne var gode, og jeg havde i det hele taget en god testdag, og for hver justering, vi lavede, gik det bedre og bedre, så det var bare fedt. Jeg kørte det hurtigste, jeg nogensinde havde gjort, og så må vi se, hvad det rækker til,” siger han.

Også Michael Outzen (Ringe) har i dagene op til Grand Prix Danmark kørt på FDM Jyllandsringen.

”Jeg føler mig klar,” siger han. ”Jeg nåede 20 omgange på Jyllandsringen i tirsdags, og det var rart, for det var lang tid siden, at jeg havde kørt der sidst. I weekenden vil jeg prøve at se, om jeg kan få nogle flere points til privat cuppen, så vi kan få kørt det mesterskab hjem, for det er jo det, det hele handler om. Jeg fik jo en på hatten på Padborg Park, så det var ikke så godt for mesterskabet, men nu har vi ikke så meget vægt med i bilen, og så vi må se, om ikke det går.”

JM Racings line-up i Danish Touringcar Championship fuldendes af Camilla Stephansen (Horsens), Tom Pedersen (Christiansfeld) og Peter Ager (Esbjerg). Sidstnævnte er fuld af optimisme.

”Jeg forventer, at det kommer til at gå godt på søndag,” siger Peter. ”Jeg har ikke haft mulighed for at teste siden sidst vi var på banen, men jeg håber på et fornuftigt og godt resultat med lidt points på kontoen. En placering mellem top 10 og 12-13-stykker er det, jeg håber på, men jeg må også erkende, at jo længere vi kommer hen på sæsonen, jo længere kommer vi bagud, for de E46-modeller, som vi kører i, er jo ikke nogen, der bliver udviklet på. Så for mig drejer det sig om at få points på kontoen og så undgå at blive skubbet af.”


Læs mere om:
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her