Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ses vi til Grand Prix Danmark?

Danish
Touringcar
Challenge 

01/09/07 

Den Blå Avis Fleggaard Racing har sat gang i alle cylindre for at skabe et festligt og farverigt Grand Prix Danmark på Jyllandsringen. Vi håber at I alle har mulighed for at deltage og støtte Jan og Jason i deres bestræbelser for at tage de øverste pladser på podiet.
 

Vi er i gang med at skabe mulighederne for ”fest og ballade” på tilskuerpladserne og vi håber I har mulighed for at møde op iført teamets blå farver og være med til at skabe stemning. Du kan også allerede nu kigge ind i vores Pitshop eller kigge forbi Pitshoppen i vores VIP faciliteter i Ryttergården på dagen – og lade os iklæde dig det lækre teamtøj.

Efter Grand Prix Danmark finalen søndag eftermiddag vil teamet gerne sammen med Jer hylde vores kørere for indsatsen. Vi håber selvfølgelig der bliver en kæmpe pokal at hælde champagnen i.

Så efter selve finalen samles vi alle i VIP teltet, hvor vi giver en omgang.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Team Den Blå Avis
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her