Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen hurtigst på Lausitzring

International
Formula Master 

31/08/07 

Kasper Andersen var klart hurtigst, da Formula Masterskørerne testede bilerne på Lausitzring i Tyskland.
 

Kasper Andersen fortsætter de gode takter efter Oschersleben, hvor han var feltets hurtigste, men pga. en fejl fra løbsledelsen ved tidtagningen ikke fik den startplacering, hans kørsel lagde op til.


(Foto: KA Racing)

To dage testede kørerne bilerne på Lausitzring i Tyskland og Kasper Andersen var hurtigst begge dage. På anden dagen præsterede han en omgangstid på 1:36.271 sekund, hvilket er rekord for Formula Masteres på Lausitzring.

– Jeg havde nogle gode træningsdage på Lausitzring efter mine problemer på Oschersleben, og føler mig helt klar, når det om et par uger går løs på Brand Hatch i England siger Kasper Andersen.

Det bliver Kasper Andersens første optræden på den kendte engelske motorsportsbane lige uden for London.

– Jeg kender ikke banen, men jeg har set videooptagelser fra den, og kørt den igennem på Playstation. Det ser ud til at være en spændende bane med masser af udfordringer, siger Kasper Andersen, der efter den flotte kørsel på Oschersleben og Lausitzring ikke kan løbe fra favoritrollen på Brand Hatch.

11. og 12. afdeling af Formula Masters afvikles den 22. og 23. september på Brand Hatch. Kasper Andersen ligger i øjeblikket på en samlet sjetteplads, men gode muligheder for at avancere til top tre.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • JD Motorsport
  • Brands Hatch
  • Lausitzring
  • 23/09/07 - Brands Hatch - International Formula Master
  •