Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Christoffer Nygaard igen på jagt efter marginaler

Supercopa 
31/08/07 

Forud for næste løbsrunde i SEAT Cup på Nürburgring har den 21-årige racerkører Christoffer Nygaard intensiveret jagten på de små marginaler.
 

I den forgangne uge var han således på Hockenheim for at teste SEAT Leon supercopaen og arbejdede intenst med vognens set-up sammen med Fischer-teamet, som han kører for.


(Foto: Natascha Theisen)

- Jeg arbejder for at forbedre mine kvalifikationer og tidtagninger. Derfor er det vigtigt at finde det helt rigtige set-up, siger Christoffer Nygaard.

Testen på Hockenheim forløb tilfredsstillende, og derfor har den unge kører sat næsen op efter at holde fast i den positive udvikling, han har været inde i gennem hele sæsonen.


(Foto: Natascha Theisen)

I de seks forudgående løbsrunder har han vist ganske stabil kørsel i løbene og præsteret at forbedre sine startplaceringer ganske pænt. Netop derfor er det så vigtigt at få et endnu bedre udgangspunkt forud for løbene.

Fredag den 31. august er der test, mens der lørdag formiddag køres kvalifikation forud for første løb lørdag eftermiddag. Andet løb køres søndag formiddag.

Stærk

Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Nürburgring
  •      ASETEK SIMSPORTS