Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Endnu en skuffelse for Leon

Advan Cup 
30/08/07 
Yokohama

Efter den våde og skuffende weekend til Padborg Open i Juni, var det med store forhåbninger at Leon Sørensen mødte op til Augustløbet.
 

Desværre kæmpede teamet fra starten forgæves med setup’et, som slet ikke fungerede.
I lørdagens tidtagning måtte Team Go Racing køreren tage til takke med en tid som kun rakte til en startplacering som nr. 16 i første heat.

I søndagens første heat lykkedes det Leon at revanchere nogle pladser og køre sig frem på 12. pladsen inden han desværre kørte af og dermed ikke kunne fuldføre heatet.


(Foto: Team Go Racing)

Andet heat skulle pga. den tidligere afkørsel startes fra 31. pladsen. Teamet havde endelig fundet setuppet som passede til både Leon og Peugeoten. Der var meget speed i bilen som kørte perfekt.

Allerede i første sving åbner der sig et hul i feltet, som Leon flot udnytter. Det bringer ham mange pladser frem.
Efter 11. Omgange af løbet er det lykkedes nordjyden at køre sig 20 pladser frem på en superflot 10. plads.

Desværre skal Leon være forfulgt af uheld. Denne gang viste det sig ved at batteriet rev sig løs og ødelagde kablet til motorstyringen.
Det bevirkede at motoren døde og weekenden sluttede med Leon som meget skuffet tilskuer fra sidelinjen.

Teamchef Gert Koustrup udtaler: ”Det er simpelthen så synd for Leon. Han er god og hurtig kører og derfor er det også ærgerligt at han skal blive ved med at være forfulgt af uheld. Han har i år kun haft en weekend uden problemer og det viser sig jo også i pointstillingen, hvor han helt klart ville være i stand til at blande sig helt i toppen”.

Team Go Racing


Læs mere om:
 • Leon Sørensen
 • Team Go Racing
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS