Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Mantorp Park opruster til STCC

Baner 
28/08/07 

Finale banen i Swedish Touring Car Championship serien - Mantorp Park - har investeret mange millioner for at forbedre udenoms områder yderligere, inden den svenske STCC serie skal afgøres.
 

Byggeriet har stået på hele sommeren, og består bland andet af seks pitgarager på 5 x 12 meter, med samme størrelse bliver VIP områderne oven over, som også for sine egen tilskuertribuner, bag glas, med plads til 20 personer.

”Jeg er meget tilfreds med udbygningen. Det bliver definitivt et løft for Mantorp Park, og vi håber at det vil komme teams og sponsorere til gode og at de vil benytte det i fremtiden. Det er vigtigt at stase og forbedre anlægget på Mantorp Park kontinueret, hvilket vores million satsning viser at vi gør” - siger Christopher Moberg.

Christopher Moberg fortæller endvidere, at man forbereder sig til den store STCC finale ved at lægge cirka 6000 kvadrat meter ny asfalt i blandt andet startkurven og indgangen til start/mål langsiden.

Selch

Læs mere om:
  • Mantorp Park
  •