Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Stærkt rallycross felt til start på Ring Djursland

Rallycross 
26/08/07 

Der bliver fart over feltet, når det går løs på Ring Djursland søndag den 26. august. De kører der stiller til start har alle været godt kørende gennem hele sæsonen, nogle forfulgt af uheld.
 

I klasse 5 var Rune B. Staudt, Citoren Saxo så uheldig at vælte på Ørnedalsbanen til Dm 4, men kom stærkt tilbage til næste løb, ved Dm 5 var det så Ulrik Linnemann´s tur til at have havari med sin Suzuki Swift, det var gearkassen der stod af, men han kommer igen, for at dyste med Rune Staudt og Peter Lindegård Nielsen, Suzuki Swift. Disse tre har alle kæmpet hårdt op placeringerne i klassen, men de har fået kamp til stregen af Søren Lyck, Honda Cicic, og Karsten Olsen ligeledes Honda Civic og nystartet kører i klassen.
Ulrik Linnemann 75 point
Rune B. Sataudt 71 point
Peter Lindegård 65 point

I klasse 1 er det Michael Christensen, Honda Civic, der har været suveræn i front i sæsonen, han fører klassen, stærk forfulgt af Rasmus Nielsen, Honda Civic, men de skal passe på Klaus Jespersen, Toyota Corolla, han har lige taget hul på sin rallycross karriere, og har kørt godt i de kørte Dm løb. Vi skal ikke glemme Jakob Schnoor, Peuget 106 og Jakob Pedersen, Toyota Corolla, det er også nogle gode kører, Jacob Pedersen var så uheldig at motoren brændte ved Dm 5, håber at den er lavet til søndag. Ligeledes håber jeg at Janne har fået lavet sin bil færdig, for den gik der desværre også ild i ved Dm 5.
Michael Christensen 80 point
Rasmus Nielsen 71 point
Klaus Jespersen 54 point

I klasse 2 er der mange kører, som har skiftes til at vinde løbene, den førende i klassen er Kaj Jakobsen, Vw Golf, tæt forfulgt af Bjørn Hansen, Opel Kadett. Det skal lige siges at Bjørn Hansen havde problemer med gearkassen ved dm 5, men på kraftig opfordring, fortsatte han, og gennemførte løbet og blev nr 2. Så man skal ikke give op på forhånd, men kæmpe videre. For kæmpe videre må Camilla Andersen, Opel Astra, jeg håber også, at hun har fået rettet bilen, efter sidste løb, hun var så uheldig at komme til at ligge på taget i Tyrens R…Jeg regner bestemt med at se hende igen på søndag. Af andre kører i klassen skal nævnes Gunnar Væsel, Opel Astra, Johnny Kristensen, Opel Astra, og Martin Wunderow, Opel Astra. Disse tre kører har også blandet sig i toppen, men ind imellem har også disse kører været drillet af diverse uheld, så som motorproblemer, ledninger med dårlig forbindelse, osv.
Kaj Jakobsen 69 point
Bjørn Hansen 61 point
Camilla Andersen 55 point

Der har været to stabile kører i klasse 3, det er Troels Daarbak, Volvo S40 og Peder T., Volvo 240, de har gjort en fin indsats i klassen og leveret godt og fair kørsel i tætte heat. Ingen af dem har haft problemer med bilerne i år, så de skal nok levere ”varen” på søndag, sammen mad alle de andre kører. Til løbet på søndag har Thomas Thomsen fundet en racer frem, og skal køre efter et par års pause, det bliver spændende at se ham igen. Benny Kristensen stiller til start i support klassen i en Opel Manta, han har vist lige skulle vende sig til at køre i en større bil, da Nuseren er kommet på pension.
Troels Daarbak 65 point
Peder T. 55 point

Klasse 4 har lige som klasse 3 to stabile kører, nemlig Bruno Hansen, Ford Puma og Dennis Rømer, Fiat Cupe, men Bruno og Dennis har på skift haft forskellige problemer med deres biler, det har været gearkasse, turbo, osv.
Bruno Hansen 59 point
Dennis Rømer 56 point

Selv om ikke alle kører er nævnt så ser jeg frem til et godt og fair race på søndag. Alle er på ”glat is” da ingen har prøvet denne bane før.

Fru Henneberg


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  •