Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Succesballast til Oschersleben

WTCC 
21/08/07 

Hele denne sæson har det været BMW kørerne der har måtte slæbe rundt på mest succesballast i World Touring Car Championship sammenhæng, men til weekendens løb på Motopark Oschersleben, er det for første gang en Chevrolet der skal køre med mest vægt i bilen.
 

Den uheldige, eller måske rettere heldige kører med de gode resultater, er Nicola Larini der skal stille til start med 60 kilo bly i vægtboksen i sin Chevrolet Lacetti racer.


Nicola Larini skal køre med mest successballast på Motopark Oschersleben.
(Foto: Motorsporten.dk)

Successballast til Oschersleben:

60 kilo:
Nicola Larini

55 kilo:
Jörg Müller, Andy Priaulx, Gabriele Tarquini og Yvan Muller

50 kilo:
Augusto Farfus Jr.

45 kilo:
Alain Menu

40 kilo:
Robert Huff og James Thompson

35 kilo:
Tiago Monteiro og Tom Coronel

10 kilo:
Félix Porteiro

5 kilo:
Alessandro Zanardi, Luca Rangoni og Jordi Gené

Herudover skal Peter Terting køre med 10 kilos 'debutantballast', da løbet på Oschersleben er hans første i denne sæson.

Motopark Oschersleben beskrives som BMW'ernes hjemmebane, ikke kun fordi den ligger i Tyskland, men nok mest fordi BMW har sejret i 9 ud af de 10 løb der er kørt på banen - topscoreren her er Andy Priaulx, der har kørt de 4 af den hjem.
Den eneste ikke BMW sejr var i 2004, hvor Rickard Rydell kørte sin SEAT Toledo Cupra først over målstregen, det var iøvrigt SEAT's første sejr i World Touring Car Championship serien.


Hr. Nielsen

Læs mere om WTCC på Oschersleben
Læs mere om:
  • Nicola Larini
  • Peter Terting
  • Oschersleben
  • 26/08/07 - Oschersleben - WTCC
  •