Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Nicki Thiim DTC debutere på Padborg Park

Danish
Touringcar
Challenge 

08/08/07 

Der blev kørt test på Padborg Park i går og i dag. Her var det den unge Nicki Thiim der kørte i den ene af Poulsen Motorsport BMW’erne - den der normalt køres af Kurt Thiim.
 

Nicki Thiim har ikke tidligere kørt i en BMW DTC bil, derfor kunne der forventes en vis tilvænning til bilen, men både teamet og Kurt Thiim var imponeret over unge Thiim's indsats.


Nicki for lidt gode råd med på vejen af far - Kurt Thiim.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Grunden til at aftalen mellem Poulsen Motorsport og Nicki Thiim er kommet i stand, er at Kurt Thiim Kurt skal deltage i Le Mans Series løbet på Spa Francorchamps i Belgien for Markland Racing samme weekend som der køres DTC på Padborg Park, den 18.-19. august. Derfor fik Kristian Poulsens ideen at lade Nicki Thiim overtage DTC bilen bilen.

"Nicki er allerede nu fortrolig med bilen, og han er meget konstant i sine tider" - udtaler Kurt Thiim fra Padborg Park - "samtidig er han ikke langt fra de tider som jeg selv kører i bilen, så det kan gå hen og blive en rigtig god DTC debut for Nicki."

Engagementet meellem Nicki Thiim og Poulsen Motorsport gælder foreløbigt kun for dette ene løb.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Kurt Thiim
 • Nicki Thiim
 • Poulsen Motorsport
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS