Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso, Hamilton og Bourdais

Formel 1 
08/08/07 

- rygterne svirrer
Rygterne svirrer omkring især de to McLaren kørere. Hvad sker der efter denne sæson? For der sker vel ikke noget inden?
 

Diverse medier har travlt i disse dage. McLaren og hemmelige papirer, hvor ICA nu har fastsat en dato til appelsagen som bliver den 13 september. Men inden det sker så er der i høj grad gang i rygterne.

Fernando Alonso meldes på vej væk fra McLaren. Flere kilder i det engelske rapporterer at Fernando Alonso må forlade McLaren teamet efter denne sæson. McLaren teamet selv har hverken af- eller bekræftet disse oplysninger. Fernando Alonso har umiddelbart 2 andre teams som kunne være interessante. Én tilbagevenden til Renault, eller BMW Sauber, som endnu ikke har forlænget deres kontrakt med Nick Heidfeld.

Samtidigt fortæller italienske aviser at Ferrari skulle være interesseret i at få Lewis Hamilton. Aviserne nævner også at det kunne ske efter denne sæson. De nævner endda hvad han vil koste - nemlig 198 millioner kroner. Ferrari har hverken af- bekræftet disse oplysninger.

Og så er der Sébastien Bourdais. Rygterne fortæller at Toro Rosso senere i dag, onsdag, vil fortælle at de har sikret sig den franske kører for 2008 sæsonen. Passer disse oplysninger, bliver han dermed teamkammerat med Sebastian Vettel som allerede er på kontrakt i næste sæson også. Og så må Vitantonio Liuzzi forlade sædet. Men til fordel for hvad?

Dons

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Lewis Hamilton
  •