Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

2008 kontrakt til Vettel

Formel 1 
03/08/07 

Tyskeren Sebastian Vettel der for under en uge siden blev ansat som afløser for Scoot Speed i Toro Rosso teamet, har nu fået en kontrakt med teamet for 2008 sæsonen.
 

Med tanke på at Scott Speed blev fyret på grund af manglende præstationer på banen, kan det virke noget overraskende at Toro Rosso teamet giver Sebastian Vettel en kontrakt for hele 2008 sæsonen, allerede inden han kører det første løb for dem i år.
Retfærdigvis skal det her nævnes at Sebastian Vettel kørte for BMW Sauber teamet i år, som afløser for Robert Kubica, her scorede Vettel point allerede i sit debut løb på Indianapolis banen i Amerika.


Sebastian Vettel har nu sagt farvel til BMW Sauber teamet, for at køre for Toro Rosso.
(Foto: Motorsporten.dk)

Toro Rosso teamet gav ingen oplysninger om hvem der skal køre teamets anden racer i 2008 sæsonen, selv om det er almindelig kendt at de gerne vil af med Vitantonio Liuzzi, der ligesom Scott Speed har skuffet teamet denne sæson.
Der har længe verseret rygter om at Liuzzis afløser vil blive den tre-dobbelte Champ Car World Series vinder, franskmanden Sébastien Bourdais, men deres option på ham udløb i tirsdags.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Sébastien Bourdais
  • Scuderia Toro Rosso
  • Hungaroring
  • 05/08/07 - Hungaroring - Formel 1 - FIA F1
  •