Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

A1 Grand Prix

2 pre-sæson testsessions til A1 GP kørerne

A1 Grand Prix 
29/07/07 

Som en sidste forberedelse til den kommende A1 Grand Prix sæson, arrangeres der to 2-dages testsessions på Silverstone banen i England, inden premiereløbet den 30. september.
 

Ligesom de forrige to år danner Silverstone rammen for de officielle testdage forud for A1 Grand Prix sæsonen, men modsat tidligere bliver der i år to gange to dage at teste i for deltagerne i 'vinterserien'.

Den første testsession bliver den 28. og 29. august, og den anden afholdes 18. og 19. september.

Silverstone testene plejer at give et godt fingerpej om hvordan sæsonen kommer til at spænde af.
I 2005 var det de franske kørere der var hurtigst i testen, hvorefter de vandt mesterskabet, og i 2006 var det tyskeren Nicolas Hülkenberg der var hurtigst, og her vandt Tyskland mesterskabet.

En tredje testmulighed kan komme på tale, hvis hvis man beslutter sig for at holde en såkaldt 'shoot-out', gør man det skal den afholdes på en bane som ikke indgår i A1 Grand Prix kalenderen 2007/2008, og det vil i givet fald kun være rookie kørerne der må deltage.

A1 Grand Prix sæsonen starter på Zandvoort banen i Holland den 29. og 30. september.


Korte A1 GP nyheder:

Det Syd Afrikansk hold får ny teamchef, efter at den tidligere teamchef Dana Cooper trak sig tilbage med udgangen af 2005/2006 sæsonen.
Ny mand på posten er Mike Carroll, som udover ansvaret for teamet også får ansvaret for det Syd Afrikanske løb i Durban.

A1 Team Australia har ansat en ny tekniskchef, det er Rob Arnott der kommer fra en tilsvarende stilling hos A1 Team China.
Rob Arnott har mere end 30 års erfaring inden for motorsporten, og han er blevet ansat på en 3-årig kontrakt.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Team Australien
  • Team Sydafrika
  • Silverstone
  •      ASETEK SIMSPORTS