Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Endnu en STCC kører i WTCC

WTCC 
21/07/07 

For et stykke tid siden meddelte Volvo og STCC teamet Polestar Racing, at de indsatte en Volvo S60 racer i World Touring Car Championship løbet på Anderstorp kørt af Robert Dahlgren, nu melder endnu en svenske kører sig på banen.
 

Sidste weekend kørte Fredrik Ekblom en anden plads hjem i STCC løbet på Falkenberg, hvilket var nok til at bringe han i front i det svenske mesterskab, og selv om de naturligvis blev fejret i teamet søndag aften, var der ikke tid til hverken fest eller hvile for Ekblom.
Han tog allerede mandag morgen afsted til Italien.

Denne uge har Fredrik Ekblom testet på Vallelunga banen sammen med RBM/BMW Team UK, som forberedelse til WTCC løbet på Anderstorp, hvor han stiller op i den ene af teamets BMW racere.

Fredrik Ekblom er ikke ukendt i RBM/BMW Team UK teamet, idet han tidligere kørte for dem i ETCC serien, WTCC seriens forgænger.

Udover løbet på Anderstorp, er det også planen at Fredrik Ekblom skal deltaget i WTCC løbet på Monza i oktober, samt ikke mindst finaleløbet i Macau til november.
Herudover restere der yderligere fire løbsweekender i STCC serien, så Fredrik Ekblom går et travlt efterår i møde.

Udover Fredrik Ekblom og Robert Dahlgren, er også Rickard Rydell og Carl Rosenblad tilmeldt WTCC løbet på Anderstorp, således at Sverige nu er repræsenteret med fire kørere. De stiller alle til start med 10 kilos 'start-ballast' fordi løbet er deres først start i denne klasse i år.


Husk at løbet vises på Eurosport:

Lørdag:
Eurosport 2
Kl. 19:00 til 19:30 - kvalifikationen

Søndag:
Eurosport
08:30 til 09:00 warmup
12:00 til 12:45 race 1 - 13. afdeling
14:15 til 15:00 race 2 - 14. afdeling.


Snup en omgang på Scandinavian Raceway i Anderstorp.

Læs alt om WTCC løbet på Anderstorp.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Fredrik Ekblom
  • Anderstorp
  • 29/07/07 - Anderstorp - WTCC
  •