Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Super race på Mugello

Supercopa 
17/07/07 

Fremgang endnu engang for Christoffer Nygaard
Der blev kørt race for alvor på Mugello-banen i SEAT Cup i den forgangne weekend. For den unge Christoffer Nygaard var der endnu engang fremgang at spore.
 

Lørdag startede han som nummer 21, efter at have fået tildelt en straf under kvalifikationen. Men det lykkedes for Christoffer Nygaard at køre sig frem til en placering som nummer 11.

Derfor startede han som nummer 11 pä andendagen, og også her lykkedes det for Christoffer Nygaard at køre sig frem i feltet. Han sluttede således på en 9. plads.


(Foto: Redaktionsbüro Natascha Theisen)

- Det er en virkelig god bane, siger Cristoffer Nygaard. En bane som stiller store krav til kørernes evner bag rattet. Men der var endnu engang fremgang at spore for den unge kører, og derfor er der masser af optimisme forud for næste runde i SEAT Cup.

Og den runde køres allerede om to uger pä Zandvoort, så der er kun levnet begrænset tid til ferie, før der igen skal køres race.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om Supercopa på Mugello
Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Mugello
  • 15/07/07 - Mugello - Supercopa
  •      ASETEK SIMSPORTS