Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Flot placering til Steffen Møller

Formel Renault 
10/07/07 

Formel RenaultSteffen Møller der kører for Team FormulaSport blev en flot nummer 7 i 4 afdeling om det Nord Europæiske mesterskab i Formel Renault på Oschersleben banen i Tyskland.
 

Steffen Møller skulle starte som nummer 9, hvilet var ganske fornuftigt, i det Steffen led af en strid influenza, som havde plaget ham ugen op til løbet.

Steffen får en god start, og er hurtigt oppe på en 6 plads. Men en meget defensiv Nicky Catsburg formår hele løbet at holde Steffen bag sig, trods adskillige forsøg fra Steffens side.

Det lykkedes den tidligere go kart verdensmester Oliver Oaks at puffe lidt til Steffen, hvorved han smuttede forbi, og henviste Steffen til en 7 plads, som blev slutresultater.

Alt i alt en god week end for Steffen Møller og Team FormulaSport, som nu indtager 4 pladsen i det Nord Europæiske mesterskab.


(Foto: Team Formula Sport)

Resultat af 4 afd:
1. Riki Christodoulou
2. Franck Kechle
3. Vaitter Bottas
4. Tobias Hegewald
5. Oliver Oaks
6. Nicky Catsburg
7. Steffen Møller

I den samlede stilling fører Franck Kechle (D)foran Tobias Hegewald(D) og Vallteri Bottas (Fin) og Steffen Møller (DK)

Team FormulaSport


Læs mere om:
 • Steffen Møller
 • Team FormulaSport
 • Oschersleben
 • 08/07/07 - Oschersleben - Formula Renault 2.0 NEC
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her