Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

13 tusindedele sekund

ALMS
GT Class 

09/07/07 

American Le Mans Series- kom til at koste Jan Magnussen sejren
De 13 tusindedele sekund Jan Magnussens Corvette C6.R manglede i træningen for at tage Pole Position på Lime Rock blev, næsten som forventet, udslagsgivende, da sjette afdeling af ALMS blev afviklet natten til søndag dansk tid.
 


(Foto: Regis Lefebure)

I et løb, hvor Corvettes ledelse havde besluttet at de to Corvette racere ikke måtte overhale hinanden på banen, så det fra start svært ud for Jan Magnussen og holdkammerat Johnny O’Connell og de to måtte efter de 2 timer 45 minutter tage til takke med andenpladsen, 0,3 sekund efter den vindende søsterbil.


(Foto: Jason Evans)

”Vi var hurtigste bil i dag, men ledelsen havde taget en beslutning om, at vi ikke måtte overhale hinanden på banen og derfor var eneste mulighed under pitstop. Da gælder det om at få en hurtig ind- og udomgang, men da der så kommer safetycar periode ligesom vi skal i gang med vores pitstop, går vi i pit samtidig og så røg den mulighed. Lime Rock er en helt vild, lille, ujævn og kuperet bane og meget svær at overhale på, så jeg kan godt forstå ledelsens beslutning, men jeg håber da at vi senere på sæsonen kan få lov at køre ræs mod hinanden. Vi havde farten til at vinde i dag. Jeg lod mig falde lidt tilbage et par gange og kunne lukke hullet meget hurtigt, men jeg accepterer, at jeg er en del af et hold og det er vigtigt at vi ikke ødelægger bilerne og er klare, hvis Aston Martin vender tilbage til serien” - forklarede Jan Magnussen fra USA.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Lime Rock
  • 07/07/07 - Lime Rock - ALMS
  •