Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Martin Pedersen efter Padborg:
Vi har farten!

DTC Cup 
04/07/07 

Tekniske defekter bremser Martin Pedersen på Padborg Park. Team Peugeot DTC Køge-køreren holder dog fast i DTC Cuppen
Martin Pedersen holdt løftet om godt med fart i sin Peugeot 407 ved Padborg Open sidste weekend. Selvom tekniske defekter har ramt Team Peugeot DTC Køge, holder Martin Pedersen fast i de nærmeste konkurrenter i den samlede stilling.
 

“Weekenden begynder med, at jeg ødelægger en støddæmper i chikanen i Last Chance, hvilket tager noget af farten,” siger Martin Pedersen, der i den regnvåde Last Chance-kvalifikation søndag med en defekt støddæmper stadig er femtehurtigst efter blandt andre Casper Elgaard og Jason Watt. Hans tid i kvalifikationen betyder en startplads som nummer 18 til søndagens første løb.


(Foto: Kim Igel)

Starten af første kvalifikationsheat er dog alt andet end optimal for Martin Pedersen, der må starte fra pitten.

“Selvom jeg starter inde fra pitten og undervejs i løbet bliver ramt på forhjulet, så noget i ophænget knækker, kan jeg alligevel køre mig frem til en 13. plads samlet og en sjetteplads i Cuppen. Det er jeg ganske godt tilfreds med,” siger Martin Pedersen, der dermed plukker 10 point til mesterskabet.

I andet kvalifikationsløb bliver Martin igen ramt i en duel, denne gang dog på baghjulet. Skaden er desværre så stor, at han må køre i pit efter kun en omgang.

“Vi får lavet bilen til finalen, men med de sammenstød der har været i de to første løb, er indstillingerne ikke helt som de skal være. Jeg gennemfører dog finalen og får yderligere point til Cuppen,” siger Martin Pedersen, der i dagens sidste løb ligger tæt sammen med to andre Peugeot-kørere, Robert Schlünssen og Kasper Jensen.

Martin Pedersen og teamet skraber denne weekend sammenlagt 18 point sammen, hvilket placerer ham på en midlertidig niendeplads.

“Vi har helt sikkert farten, men nu skal vi også for alvor vise det næste gang på Padborg Park. Vi skal have en god start på anden halvdel af sæsonen, det fortjener drengene i teamet til,” siger Martin Pedersen, der nu har knap to måneder at lade op i, inden det går løs med Augustløbet den 18. og 19. august.

Stillingen i DTC Cup 2007 efter fjerde afdeling:
1 Michael Outzen, 203
2 Tom Pedersen, 161
3 Philip Andersen, 156
4 Carsten Leveau, 120
5 Gunnar Kristensen, 101
6 Kasper Jensen, 98
7 Jens Møller, 96
8 Peter Ager, 82
9 Martin Pedersen, 74
10 Michael Carlsen, 67
11 Robert Schlünssen, 62
12 René Rasmussen, 59
13 Kristian Poulsen, 57
14 David Falch, 44
15 Camilla Stephansen, 35
16 John Hansen, 32
17 Jesper Ternvalt, 31
18 Henrik Møller Sørensen, 22
19 Johnny V. Nielsen, 4

Bo Skovfoged

Læs mere om:
  • Martin Dyssegård Pedersen
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •