Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Le Mans minder 2007 - Pitwalk

Le Mans 
28/06/07 

Le MansPitwalk på Le Mans er specielt i forhold til mange andre motorløb. På Le Mans kan man komme helt tæt på bilerne om fredagen hvor alle teams skal have deres porte åbne imod pitten fra klokken 10 til 20 så alle tilskuere kan komme og kigge med.
 

Det er der mange der benytter sig af og en gang imellem er man heldig at møde nogle af berømthederne. Jeg stødte eksempelvis på Henri Pescarolo og Sébastien Bourdais.


Øverst: Henri Pescarolo - Bossen i egen 'høje' person - Nederst: Den lokale dreng hos Peugeot. Sébastien Bourdais.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hertil er det interessant og kigge med når de forskellige teams er ved at forberede sig på 24 timers løbet. Fredagen bruges som regel til at bygge bilerne op til løbet. Det betyder at motor og gearkasse som oftest skiftes på bilerne.


RML træner pitstop onsdag eftermiddag.
(Foto: Motorsporten.dk)

Jeg var heldig at komme helt tæt på Casper Elgaards Aston Martin og se Storm P udgave af et Air Condition anlæg. Noget vi som almindelige tilsuere ellers aldrig kommer helt tæt på.


Air Condition Storm P installationen i Aston Martin 008.
(Foto: Motorsporten.dk)


Man har sans for detaljerne hos Aston Martin.
(Foto: Motorsporten.dk)

Vejgaard

Læs alt om Le Mans 2007
Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS