Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Redegørelse om starten til 2. heat

Danish
Touringcar
Challenge 

26/06/07 

- i Danish Touringcar Championship ved Padborg Open
Gridshow blev forkortet, da vejret var uforudsigeligt. Vi skønnede, det ville være sportsligt det rigtigste, at alle deltagere fik mulighed for at køre i pit med mulighed for at skifte dæk.
 

Alle kom på banen igen og blev opstillet på gridden. Vi var klar til grønflags omgangen, da 3 biler pludselig kørte i pitten igen. Da de lidt senere blev efterfulgt af ca. 15 andre gav det lidt tumult. Det er tilladt at køre i pitten, men så skal man starte fra pitten når feltet første gang har passeret pitudkørslen.

At så mange valgte at køre i pit resulterede i, at vi undlod at starte de få tilbageværende, men i stedet lave en hel ny start.

Det gjorde vi med den baggrund, at det ville være for farlig at køre heatet med biler som måske havde slick dæk påmonteret, da det regnede meget kraftig lige i det øjeblik som beslutningen skulle træffes.

Sportslig afviklingsdommer Løbsleder
Klaus Pedersen Jens Munkholm

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her