Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Stor optmisme hos Christoffer Nygaard

Supercopa 
22/06/07 

Masser af optimisme forud for SEAT Cup på Norisring
Christoffer Nygaard ser frem til weekendens løb i SEAT Cup på den smalle og svære bane Norisring i Nürnberg, hvor det handler om at holde tungen lige i munden!
 

Efter bare 300 meter kan det hele nemlig være slut
Der møder man det første af banens i alt fire sving. Det er et 180 graders hårnålesving, og lige efter starten er der ikke meget plads at arbejde på. Med bare en smule uheld, så betyder det en tur i barrieren, og så kan det meget vel være slut.

- Man skal ramme banen rigtigt, ellers er det slut, siger Christoffer Nygaard.

Han har haft både succes og fiasko på banen. Sidste år blev det til en andenplads i den tyske Polo Cup netop her. Året før røg han ud i første sving.

- Bilerne bliver bygget helt om til at køre på netop denne bane, fortæller den unge kører.

Blandt andet forbedres kølersystemet, så bilerne ikke slår over i nødprogram under de varme sommertemperaturer. Og så skal bilen være sat op til at kunne klare de meget ujævne baneforhold fra de veje, der normalt er forbeholdt den helt almindelige trafik i byen. Derfor er asfalten betydeligt mere ujævn end på andre motorsportsbaner.

Selv ser den unge kører frem til at være tilbage bag rattet i SEAT Leon Supercopa’en. For fjorten dage siden gæsteoptrådte han i den danske Polo Cup på Jyllandsringen, og her blev det til en tredjeplads. Derfor har Christoffer Nygaard rygsækken fuld af optimisme forud for weekendens løb.

Fredag er der fri træning, mens der lørdag formiddag køres kvalifikation og om eftermiddagen første løb. Andet løb køres søndag eftermiddag umiddelbart efter DTM-løbet.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Norisring
  • 24/06/07 - Norisring - Supercopa
  •      ASETEK SIMSPORTS