Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

To af landets mest populære stand-up’ere

DM Rally 
24/06/07 

- deltager i Suzuki Rally Sprint
Når Slagelse Auto Sport 30 juni 2007 afholder Suzuki Rally Sprint i Sorø, bliver det med deltagelse af stand-up’erne Iben Hjejle og Casper Christensen som agerer Co-drivere for henholdsvis Robert Rydendahl i Opel Manta og Johnny Pedersen i BMW M3.
 

Årsagen til at komikerparret nu kaster sig ud i Rallysporten er at Casper Christensen har indgået et samarbejde med Robert Rydendahl. Vi håber at Iben og Casper vil få en oplevelse som de sent vil glemme.


Robert Rydendahl med billede af Carsper Christensen på fronten af hans Opel Manta.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

Ud over komikerparret har vi også fornøjelsen af Junior ex- verdensmester P-G Andersson fra Sverige som deltager i Anders Lysens Suzuki Swift, samt Martin Johansen ligeledes i Suzuki Swift. Martin Johansen var suveræn vinder af Super 1600 mesterskabet i 2006. Også Niki Bjerg stiller til start i hans Suzuki Swift, samt Slagelse Auto Sports lokale Niels-Erik Nielsen i sin Suzuki Swift. Så der er lagt op til herre fight mellem de fire Suzukier.

Der er gratis entre for publikum, når løbet bliver sat i gang lørdag den 30. juni 2007 kl. 12.00.
Kom og oplev masser af fart og spænding, se de 75 spændende biler, hør lyden af Per G. Hansens Porsche 911, se om Svenskeren Jan Håcansson kan få sin brede Volvo 244 rundt i de snævre kurver.

Slagelse Auto Sport
Mie Petersen


Læs mere om:
  • Morsø
  •