Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

”Vi skal fortsætte, hvor vi slap!”

Clio Cup - DK 
21/06/07 

Clio CupOrdene kommer fra Peter Faarborg, Pro Four Racings glade teamejer, som allerede er begyndt at se frem til weekendens løb på Padborg Park.
 

”Vi er kommet godt fra start i kampen om mesterskabet, så der bliver ikke noget med at køre rundt og vinke til de sommerklædte piger, inden det ternede flag er faldet. Nu skal vi holde dampen oppe og give de andre noget baghjul!”

Og sandt er det, at sæsonstarten er forløbet helt efter planen for holdet, der har defineret målet som ”mindst et DM til os”. Teamchef Jan Holm forklarer: ”Med tre ambitiøse kørere, som alle vil vinde DM, er det næsten for lidt med kun en enkelt mester, så vi er blevet enige om at gå efter de første pladser i DM. Helst de tre første, men vi kan da leve med et DM, og de sidste to biler indenfor top fem”.

Indtil videre er man godt på vej til at gennemføre planen med Petter Granlund som mesterskabsførende, Brian Mikkelsen på en delt tredjeplads og Thomas Wulff lige udenfor top fem. ”Thomas har farten og har vist flot kørsel i år, så jeg er meget sikker på, at han nok skal komme længere frem”, siger Peter Faarborg og tilføjer ”men vi er også meget bevidste om, at der skal uendelig lidt til at ødelægge de gode takter, så vi venter med at købe champagnen.”

Op til løbet på Padborg Park søsætter holdet endnu et tiltag i forbindelse med den branding, der er blevet så vigtig i arbejdet med at tiltrække og pleje sponsorerne; nemlig video fra løbene. Et kamerahold fra PlotPoint har fulgt teamets dag ved sidste løb på Jyllands-Ringen, og af det er der lagt godt fem minutters klip på deres hjemmeside.

Pro Four Racing
Jan Gripping


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •