Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Vil være bedst igen

DTC Cup 
21/06/07 

Jens Møller vil gentage resultatet fra den interne kamp
Det er et velkendt faktum, at en racerkørers værste konkurrent er hans teamkammerat. Dem har Jens Møller faktisk to af hos Hartmann Honda Racing, og uldjyden lægger da heller ikke skjul på, at agter at slå dem i den kommende weekend ved Padborg Open.
 

”Målet må igen være at blive bedste Honda-kører,” siger Jens Møller med henvisning til den forrige løbsweekend i DTC. På Jyllandsringen havde han nemlig så meget speed, at han var det meste af weekenden hurtigste mand hos Hartmann Honda Racing, og han forventer, at han også kan udnytte denne speed til den kommende weekends løb på Padborg Park.

”Hondaen er jo god på Padborg Park, og jeg håber, at vi kan komme derned og være godt med fra starten af, for vi får to testdage, så vi kan blive godt forberedte. Denne gang skal vi i Super Pole, men hvem gør ikke det af alle kørerne?” ler Jens Møller.


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •