Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

HP Racing klar til Padborg Open

Advan Cup 
19/06/07 
Yokohama

Efter en forsæson hvor teamets to nye Suzuki racere har vist sig yderst konkurrencedygtige, ser teamchef Henrik Poulsen fra HP Racing nu optimistisk frem til Advan Cup løbet på Padborg Park den kommende weekend.
 

Begge teamets kørere, Nick Reimersø og Dan Birkelev, har haft god fart i de nye Suzuki Swift racere lige fra sæsonens første løb, og med de forbedringer som løbende er blevet foretaget på bilerne samt kørernes større kendskab til deres måde at reagere på, er teamet optimistiske forud for Padborg Open den 23. og 24. juni.


Nick Reimersø.
(Foto: Motorsporten.dk)

Som et led i forberedelserne til løbet, var Nick Reimersø nede og teste på banen i sidste uge, en testdag med både sol og regn - lige den vejrtype som meteorologerne lover i weekenden.
Det skiftende vejr gav teamet muligheder for at afprøve deres regnvejrs setup for første gang, ligesom der også var mulighed for at teste på slicks og tør asfalt. Suzuki raceren opførte sig eksemplarisk under begge vejrtyper og baneforhold.


Dan Birkelev.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Testen forløb rigtig godt, så jeg er rimelig optimistisk, selv om det bliver lidt spændende at se om vi kan følge med 'de store biler' op af langsiden. Her kan det godt vise sig at være en fordel, at begge vores biler denne weekend kører uden succesballast" - udtaler Henrik Poulsen - "Padborg Park er en af de baner Nick rigtig godt kan lide at køre på, mens det tilgengæld er en af de baner som Dan har mindst erfaring med, alligevel tror jeg at vi kan slutte i top 5, og går alt som det skal, holder vi os fri af buler og problemer, så burde en podieplacering være indenfor rækkevidde!"


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Dan Birkelev
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Padborg Park
 • 24/06/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS