Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Le Mans 24-timer - 4. time

Le Mans 
16/06/07 

Le MansRoen falder over Le Mans
Fjerde time bliver heldigvis lidt mere stille end de foregående tre timer har været det.
 

Audi har fået stabiliseret deres team efter Rockenfellers fatale kørefejl, og de fortsætter tilsyneladende deres taktik med at forsøge at få Peugeot til at køre hurtigere end de kan tåle. En taktik der dog ikke ser ud til at fungere, da Peugeot kører deres eget løb i øjeblikket.

Tom K har siddet i bilen siden kl. 16.15 - i skrivende stund altså knap 3 timer - og han holder et højt højt tempo. Tiderne ligger konstant omkring 3:30 - 3:31, hvorimod Peugeottiderne ligger omkring 3 sekunder langsommere omkring 3:34. Audis høje pace har taget alle på sengen - det var forventet fra alle sider at Peugeot ville forsøge at stikke af for at skabe sig et hul til de tekniske problemer som de givet vil løbe ind i, men alle har tilsyneladende undervurderet Audis potentiale.

I GT1 er situationen lige så usædvanlig. Corvette teamet har måttet konstatere deres første tekniske udfald nogensinde på Le Mans. Corvette nr. 64 er udgået med en knækket drivaksel,hvilket er en klar svækkelse af deres chancer for at vinde Le Mans. Aston Martin derimod bliver ved med at køre rundt uden de store problemer tilsyneladende, men vi kan glæde os over at Jan Magnussens Corvette nr. 63 ligger på en 3 plads i klassen, lige omkring et minut efter Aston Martin nr. 009. Casper Elgaards Aston Martin nr. 008 ligger på en ganske fin 5 plads i klassen, en omgang efter den førende i klassen.

I LMP2 klassen er der dog kaos - LMP2'erne lever op til deres ry som værende upålidelige og skrøbelige. Senest er det RML Lolaen der har haft tændingsproblemer hvilket til sidst har sendt Andy Wallace i væggen, med svære beskadigelser af bilen til følge. Klassen føres nu af Quifel ASM Teamet, der har formået at holde sig ude af problemer - stort set - og de følges af Barazi Epsilon Zytek nr. 33 (ikke Gulf-bilen) en omgang tilbage.

GT2 klassen føres lige nu af Risi Ferrari nr. 97, efterfulgt af Lars Erik Nielsens Autorlando Porsche, foran Imsa Performance Porschen. De ligger alle indenfor en omgang så klassen lever op til sit potentiale for tæt ræs.

Jesper Thomsen

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport North America
  • Corvette Racing
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS