Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Martin Pedersen ser frem mod Padborg

DTC Cup 
17/06/07 

- Hård weekend på FDM Jyllandsringen for Team Peugeot DTC Køges Martin Pedersen
Team Peugeot DTC Køges Martin Pedersen ser frem til at skulle køre sin Peugeot 407 på Padborg Park i fjerde afdeling af DTC.
 

Juniløbet på FDM Jyllandsringen den forgangne weekend har budt på lidt blandede resultater allerede fra første træning, hvor Martin Pedersen ikke kan finde farten i DTC-raceren. Selvom teamet forsøger lidt forskellige ændringer på setuppet i løbet af weekenden, bliver Martin Pedersen aldrig helt tilfreds med bilen, også selvom han blander sig med den bedste målestok, de øvrige Peugeot 407-kørere, i løbet af weekenden.


(Foto: Kim Igel)

I finaleløbet søndag eftermiddag kører Martin Pedersen en ottendeplads hjem, en placering bedre end i de to kvalifikationsløb, hvor det bliver til to niendepladser i DTC Cuppen..

“Det var ikke en optimal weekend. Vi har bare ikke ramt setuppet her på Jyllandsringen, og vi ved ikke helt, hvor vi skal finde farten lige på denne bane,” siger Martin Pedersen, der efter en mislykket kvalifikation har kørt sig frem fra en startplads som nummer 23.

“Men jeg har vist, at jeg har farten i 407’eren på Sturup Raceway og jeg ved, at jeg kan lave gode resultater på Padborg Park også. Det ved vi fra vores tests dernede, så det glæder jeg mig til at vise,” siger Martin Pedersen.

Med weekendens resultater samler han 22 point til mesterskabet, hvor han i øjeblikket indtager en delt ottendeplads med i alt 56 point. Efter Juniløbet er Martin Pedersen bedst placerede Peugeot-kører.

Stillingen i DTC Cup 2007
1 Michael Outzen, 154 point
2 Tom Pedersen, 143
3 Philip Andersen, 134
4 Carsten Leveau, 89
5 Jens Møller, 66
6 Gunnar Kristensen, 60
7 Peter Ager, 59
8 Martin Pedersen, 56
- Michael Carlsen, 56
10 Kasper Jensen, 54
11 Kristian Poulsen, 51
12 Robert Schlünssen, 41
13 David Falch, 37
14 René Rasmussen, 33
15 John Hansen, 28
16 Camilla Stephansen, 25
17 Henrik Møller Sørensen, 22
18 Jesper Ternvalt, 19

Padborg Open køres på Padborg Park den 24. juni

Team Peugeot DTC Køge

Bo Skovfoged

Læs mere om:
  • Martin Dyssegård Pedersen
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •