Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen fortsat uheldig i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

09/06/07 

- ramt af mærkværdigt uheld
Uheldene fortsætter for Jan Magnussen i DTC. Team Den Blå Avis Fleggaard Racing-køreren har efter de to første afdelinger flere gange gjort opmærksom på, at havde det ikke været for at små omstændigheder gik ham imod, så havde det hele set meget bedre.
 

Men da der i dag blev afviklet kvalifikation til tredje afdeling på Jyllands Ringen fortsatte problemerne for Jan Magnussen, der slet ikke fik sat en tid i kvalifikationen efter at han havde haft andenhurtigste tid i træningen.

”Lige da jeg kører ud til kvalifikationen, mærker jeg en kraftig vibration” fortæller Jan Magnussen. ”Jeg kører straks tilbage til pitten, hvor mekanikerne kaster sig over bilen. Det viser sig at være en kardanaksel eller et kardanled og mekanikerne går straks i gang med at udbedre fejlen. Da fejlen er udbedret er der desværre en mekaniker, der i kampens hede rammer vores air-jack (indbygget donkraft – red.), så studsen knækker af og bilen falder ned på de sikkerhedsringe, der skal sikre at ingen kan komme i klemme under bilen. Dem kan vi desværre ikke få fjernet efterfølgende og da studsen er knækket af, kan vi heller ikke få nyt luft ind og hæve bilen igen. Mekanikerne kæmper for at løse problemet, men desværre lykkedes det ikke før kvalifikationen var forbi. Nu skal jeg bare køre mig op som nummer 8 i morgen, så jeg starter forrest i andet kvalifikationsheat og så må vi tage den derfra. Jeg kan vel ikke blive ved med at være så uheldig!”.


(Foto: Christina Bergdahl)

Da Jan Magnussen ikke får nogen tid, betyder det at han skal ud i ”Last chance” i morgen, hvor startplaceringerne fra nummer 13 og nedefter afgøres.


Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Team Den Blå Avis
 • Jyllandsringen
 • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her