Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Fremgang for Jesper Ternvalt

DTC Cup 
12/06/07 

Det gik ikke så godt for Jesper Ternvalt på Sturup Raceway, men forhåbningerne om en bedre indsats i weekenden på Jyllandringen, blev opfyldt.
 

Jesper Ternvalt var ikke særlig begejstret for indsatsen på Sturup Raceway. Det skulle der laves op på ved Juniløbet på Jyllandsringen. En nyligt overstået test viste flere og flere muligheder i opsætningen af bilen, og det gav resultat. Der var fremgang for Jesper Ternvalt på alle punkter.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tiderne blev bedre og bedre, og det gjorde resultaterne også. Det helt store himmelhop blev det dog ikke til, men med små skridt håber Jesper Ternvalt at rykke endnu længere frem.

"Det var en rigtig godt weekend, som dog fik en lidt trist afslutning. Vi har nu lært en del om bilen og den opsætningsmuligheder, hvilket vi nu kan begynde at se på tiderne, som bestemt udvikler sig i den rigtige retning, det er en naturlig følge af at jeg nu også føler mig mere tryg ved bilen samt ved hvordan den opfører sig" - udtaler Jesper Ternvalt - "det er blot ærgerligt at vores finaleløb så skal blive ødelagt af en konkurrent der mener at hele løbet skal afgøres i det første sving - det var lidt en svinestreg fra hans side, og kedeligt for hele teamet at jeg derefter måtte udgå med et ødelagt baghjulsophæng!"


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet syntes dog at Jesper Ternvalt skulle udsættes for lidt drilleri. Blandt drillede de ham med at "han kørte som en kælling", fordi Camilla Stephansen kørte fra ham ved løbet på Sturup Raceway. Og den ville Jesper Ternvalt ikke lade blive hængende på sig ret længe. Så han tog udfordringen op og stillede op til gridshow'et iført BH, G-streng, og tylskørt. Udover optimismen så besidder Jesper Ternvalt også en god del humor. Nu begynder teamet så forberedelserne til næste afdeling i DTC Cuppen.

Dons

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •