Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Vi følger med

Danish
Touringcar
Challenge 

09/06/07 

Luften var langt over 15, vandet næppe 16, men asfalten var 50 grader varm lørdag eftermiddag på Jyllands-Ringen.
 

Hårde betingelser for alle, men måske med en lille fordel til kørerne. Temperaturen er ikke så slem, når jeg kører, fordi der kommer frisk luft i kabinen; men når vi holder stille ...! Pontus Mörth drikker mere vand, inden han gør klar til at køre tidtagning.

Den frie træning var forløbet uden problemet, og Henrik Lundgaard kørte sig ind på femtepladsen, mens Pontus lige ville understrege, at Lacetti'en ikke bør glemmes ved at sætte hurtigste tid.

hspace=3Under tidtagningen begyndte den forreste halvdel af feltet at vise tænder, så det blev meget hurtigt tydeligt, hvilke hold som skulle kæmpe om superpole. Henrik og Pontus satte en tyk streg under vores ambitioner ved at være hurtigst - mellem et kvart og et halvt sekund var hullet ned til konkurrenterne.

Superpole blev som sædvanlig meget spændende med tætte tider. Pontus kørte en tiendedel langsommere end i tidtagningen, mens Henrik forbedrede med en halv tiendedel, hvilket sikrede at startrække to bliver lyseblå når starten går til første heat.

hspace=3Det er kun vores tredje løb, og vi har meget at lære endnu, men at vi kan være med helt fremme allerede nu, skyldes holdets samlede anstrengelser, slutter Henrik Lundgaard.

Chevrolet Motorsport Danmark
Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her