Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Straf til Mark Webber?

Formel 1 
09/06/07 

- OPDATERET - Webber frikendt
Mark Webber - Red Bull Racing - kan risikere at få en straf efter en hændelse i forbindelse med den frie træning på Circuit Gilles Villeneuve i går.
 

Banens stewards er efter den frie træning fredag på Circuit Gilles Villeneuve trådt sammen for at evaluere en hændelse under den ene af to træningspas i går.

Angiveligt skulle Mark Webber have lavet en ulovlig bremsetest på Scott Speed - Toro Rosso. De to biler kolliderede, dog uden større skade, men hændelsen er indbragt til undersøgelse.

Ifølge Scott Speed, så bremsede Mark Webber ca. 100 meter før et sving, end han gjorde omgangen inden. Det betød at Scott Speed faktisk ikke kunne undgå at køre ind i Mark Webbers bil.

Mark Webber mener ikke at han har gjort noget ulovligt, snarere mener han at det er Scott Speed der har taget en blunder. Modsat siger Scott Speed at han ikke har været udsat for noget tilsvarende siden han kørte gokart. I skrivende stund er der endnu ikke kommet en udtalelse fra banens stewards.

Sidste nyt:
Banens steward har nu undersøgt sagen, og har i en meddelelse frikendt Mark Webber for straf, efter den formodede bremsetest.

Red Bull Racing har dog et lille problem. Kollisionen mellem Mark Webber og Scott Speed ødelagde vognbunden på Mark Webbers bil. Den bliver skiftet til lørdagens træning og kvalifikation. Men opstår der yderligere en alvorlig skade på en af Red Bull bilerne på vognbunden, har man et problem. Man har nemlig ikke medbragt flere, og en ny skal flyves ind. Det gør man dog nok under alle omstændigheder alligevel. Der køres Formel 1 allerede igen i næste weekend.

Dons

Læs mere om:
  • Mark Webber
  • Scott Speed
  • Red Bull Racing
  • Scuderia Toro Rosso
  • Gilles Villeneuve
  • 10/06/07 - Gilles Villeneuve - Formel 1 - FIA F1
  •