Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Jesper Ternvalt vil videre

DTC Cup 
06/06/07 

Jesper Ternvalt fik ikke det bedste med hjem fra Sturup Raceway, men gåpåmodet fejler ingenting. ”Nu skal vi se fremad” – lyder det fra Jesper Ternvalt.
 

Copenhagen Racing Grand Prix blev ikke lige den oplevelse som Jesper Ternvalt havde håbet. Med indkøbet af en ny bil, men med baghjulstræk mod tidligere forhjulstræk, så havde Jesper Ternvalt trods alt håbet på en bedre præstation end i sæsonens første løb. Og lad det være sagt med det samme, Jesper Ternvalt var ikke tilfreds efter præstationen på Sturup Raceway. Omgangstider der slet ikke var gode nok, prægede indsatsen. Og så kom der oven i købet tekniske problemer af forskellig art frem i lyset, som også havde stor indflydelse på den samlede præstation.


(Foto: Motorsporten.dk)

Men nu skal det være, for i weekenden køres Juniløbet på Jyllandsringen. Trods problemer af den ene og den anden art, så har Jesper Ternvalt alligevel formået at køre points ind på kontoen i DTC Cuppen. Men pointhøsten skal udbygges, og hvorfor ikke starte på Jyllandsringen på søndag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Jesper Ternvalt har siden testet, noget der desværre ikke var tid til forud for Copenhagen Racing Grand Prix af private årsager. Men Padborg Park har lagt asfalt til en test for nylig. Og selvom der var positive elementer med rigtig gode tider, så drillede bilen igen. En knækket bærearm stoppede testen. Jesper Ternvalt udtaler dog at optimismen så absolut er til stede.

”Noget af det sværeste har været at omstille mig til baghjulstræk. Processen har taget længere tid end forventet, selvom at jeg godt vidste at det ikke ville være let. Michael Outzens tips og uddeling af erfaring, har været en rigtig stor hjælp for mig, så et stort cadeau til ham for det. Tilliden til bilen er meget større og nu vil jeg godt prøve at komme over målstregen på en placering noget højere oppe i feltet, og mon ikke det snart lykkes.”

Dons

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •