Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Canadas GP - Toyota preview

Formel 1 
05/06/07 

Det var ikke meget at Toyota teamet fik præsteret i Monaco. Nu skal en ny aerodynamisk pakke råde bod på det.
 

Succes skulle man kigge langt efter i Toyota teamet i Monaco. Der var nemlig ingen. Men det skal være skidt før det bliver godt. Nu kommer man til Circuit Gilles Villeneuve, som er decideret modsætning til gadebanen i Monaco. Her er der lange lige stræk krydret med sving med temmelig lav hastighed. Det kræver en helt anden aerodynamisk pakke.

Toyota har udviklet en helt ny aerodynamisk pakke til brug på baner hvor der tradionelt køres med et aerodynamisk setup der hedder low/medium downforce. Pascal Vasselon fortæller at bilen får helt nye front- og hækvinger, ligesom der er flere andre ændringer. Man forventer også at bruge den samme pakke i det efterfølgende Grand Prix på Indianapolis Speedway. Udover den aerodynamiske pakke så har man også modificeret bremserne. Det er heftige nedbremsninger der præsteres på Circuit Gilles Villeneuve.


Er Ralf Schumacher på vej ud, eller får han en ny chance i næste sæson?
(Foto: Bridgestone)

Ralf Schumacher som er meget omtalt i disse dage, håber at kunne rejse sig efter en noget skuffende indsats i Monaco. Han er ret begejstret for den canadiske bane og mener at man med den nye aerodynamiske pakke, godt kan levere et godt resultat.

Jarno Trulli som har lidt mere succes end teamkammeraten, kørte et af sine bedste Grand Prixer i sidste sæson, netop på Circuit Gilles Villeneuve. Den præstation håber han at kunne gentage, for udover en fornem præstation, så fik Toyota teamet også gode points i det løb.


Jarno Trulli vil gerne gentage sit formidable løb fra sidste sæson
(Foto: Bridgestone)

Men det halter i Toyota teamet. Der skal snart ske noget mere for teamet. En meget skuffende sæson hidtil, skal snart vendes til noget positivt. Og måske det kommer nu. Teamet trænger i allerhøjeste grad til noget medvind. Det er jo heller ikke godt at Williams teamet som man leverer motorer til, klarer sig væsentligt bedre. Det hjælper heller ikke at der er så meget snak om Ralf Schumacher i øjeblikket. Ingen ved hvordan situationen i virkeligheden er for ham. Men måske at den kommende nye teamchef formår at vende situationen for teamet. Eller er det for sent i denne sæson?

Dons

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Ralf Schumacher
  • Panasonic Toyota Racing
  • Gilles Villeneuve
  • 10/06/07 - Gilles Villeneuve - Formel 1 - FIA F1
  •