Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Flerfarvet lys over Le Mans

Le Mans 
02/06/07 

Le MansDer er ingen tvivl om at det til tider kan være vanskeligt at følge med i stillingen, når man er på Le Mans, og det bliver ikke ret meget nemmere, når man står steder hvor der ikke er storskærme, men det problem er nu løst.
 

Man har igennem de sidste sæsoner haft et system i American Le Mans serien, hvor alle biler er udstyret med tre lamper på hver side af bilen, og de lamper indikerer om bilen er i top 3 og hvis det er tilfældet, hvilken af de tre placering bilen har.

Hver klasse i feltet har sin egen farve. LMP1 har røde lamper, LMP2 har blå lamper, GT1 har grønne lamper og GT2 har gule lamper .

De tre lamper indikerer som skrevet hvilken top 3 placering bilen har. Er der tændt en lampe, er det den førende bil du ser. Er der tændt to lamper er det bilen på anden pladsen, og er der tændt 3 lamper, ser du bilen på tredje pladsen. Er der slet ikke tændt nogen lamper er bilen placeret udenfor top 3.

Systemet opdateres en gang pr. omgang, og det er når man passerer start/mål.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •