Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren teamet frikendt

Formel 1 
30/05/07 

Sidst på eftermiddagen kom meddelelsen om McLaren teamets sag om en eventuel teamordre.
 

FIA udsendte sidst på eftermiddagen meddelelsen om at McLaren teamet er gået fri af den undersøgelse der var rettet mod teamet. Årsagen var den at der øjensynligt var flere grunde til at der havde forekommet teamordre, hvilket er forbudt ifølge det sportslige regulativ.

Ifølge pressemeddelelsen fra FIA hedder det blandt andet at man har undersøgt forholdene i teamet omkring anvendelsen af teamordre, og at man ikke har fundet grund til at foretage sig yderligere.

Hos McLaren teamet blev det blandt andet undersøgt benzinmængde, benzinforbrug og også pitstop strategi. Derudover blev radiokommikationen gennemgået, men på ingen af "anklagepunkterne" blev der fundet bevis for at McLaren teamet vitterligt havde overtrådt gældende regler. Dermed kan McLaren teamet og kørerne beholde de points som de på flotteste vis kørte sig til i søndagens Grand Prix i Monaco.

Dons

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Lewis Hamilton
  • McLaren Formula 1
  • Monte Carlo
  • 27/05/07 - Monte Carlo - Formel 1 - FIA F1
  •