Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Så blev det til 3 biler i Top 5

Clio Cup - DK 
28/05/07 

Clio CupLørdagens fine resultater blev ikke sat over styr under søndagens to heat på Sturup Raceway.
 

I første heat understregede Petter Granlund tydeligt, at vores forudsigelse fra lørdag om, at Jacob Kristensen ville gøre klogt i at holde et vågent øje med spejlene, ikke var grebet ud af luften. Omgang efter omgang lå vores norske kører på lur og viste hele tiden for tilskuerne og Jacob, at det mindste fejltrin ville blive udnyttet.


(Foto: Spider-Web.dk)

Petter fik god støtte af Brian Mikkelsen, der fulgte med som en skygge og med god luft ned til forfølgerne, hvor kun Martin Clausen i perioder kunne udvikle sig til en trussel.


(Foto: Spider-Web.dk)

Thomas Wulff arbejdede ihærdigt for at få vekslet sin ottende plads til noget bedre, men det tog nogle omgange at overbevise Mike Mathiesen om den byttehandel. Det er værd at bemærke, at det var et af de meget få heat, hvor man ikke havde Safety Car på banen, så det er altså muligt at køre hurtigt og lave overhalinger på Sturup uden at det koster buler.


(Foto: Spider-Web.dk)

Da starten gik til andet heat, skød Thomas frem og lagde sig lige bag Petter Granlund, som havde ladet Brian tage sig af tredjepladsen. Nu fulgte et helt løb, hvor man fra tilskuerpladserne kunne se en tæt sluttet trio jagte Martin Clausen og Jacob Kristensen. Jagten endte desværre resultatløs, men der blev kørt gode point hjem til mesterskabet.

Spider-Web.dk
Kim Gripping

Læs mere om:
  • Pro-Four-Racing
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •