Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Tak til rydderne

Diverse 
30/05/07 

De knoklede og løb, så sveden sprang
Når man står på sidelinien og ser det arbejde, som rydderne udfører, så må weekendens indsats fortjene nogle rosende ord. Sjældent eller aldrig har der været så mange afkørsler og uheld at håndtere, men alligevel løftede de opgaven i fin stil.
 

Der kan ikke være tvivl om, at der har været nogle trætte ben søndag aften, for jeg mindes ikke at have set folkene løbe så meget og så hurtigt op og ned af skråninger og frem og tilbage gennem pitten. De af os, som har prøvet at løbe iført støvler og tungt arbejdstøj ved godt, hvad det kræver, så hatten af for det.


(Foto: Spider-Web.dk)

At der skete flere uheld end normalt er ingen vist i tvivl om, og rydderne havde i perioder problemer med at komme af med bilerne lige så hurtigt, som uheldene skete. Alligevel lykkedes det dem hver gang at få ryddet banen på meget kort tid.


(Foto: Spider-Web.dk)

Dansk banesport kan være meget tilfredse med den indsats rydderne gjorde i weekenden, men ikke mindst kan kørerne være sikre på, at uheld bliver håndteret hurtigt og professionelt.

Spider-Web.dk
Kim Gripping

Læs alt om weekendens løb på Sturup RacewayLæs mere om:
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS